Ruoanlaiton ja leipomisen ammattilaisille

Tarjoamme lisäarvoa tuovia ratkaisuja ja autamme hyvän ruoan ja leivonnan ammattilaisia tarjoamaan asiakkailleen maistuvia ja laadukkaita annoksia.

 • VALO Tilauspalvelu™

  Uudistunut VALO ™ on selkeä ja monipuolinen ammattilaisen verkkokauppa. Tilaa suoraan tuottajilta.

  Tutustu ja tilaa
 • Kouluttaudu webinaarissa

  Tule mukaan Valio Food Solutionsin Hoivapalvelujen ravitsemushaasteet -webinaariin 14.12.2020 klo 13.00 - 14.00 tutustumaan ikääntyneiden ravitsemussuosituksiin ja ruokavalion merkitykseen.

  Ilmoittaudu
 • Tuote-valikoima-kuvasto

  Löydä koko Valion laajaan tuotevalikoimaan. Tarjoamme laadukkaat tuotteet ruoanvalmistuksen ja leivonnan ammattilaisille.

  Katso kuvasto
 • Tilaa joulutuotteet ajoissa

  Vuoden suurin ruokajuhla on kohta käsillä. Löydä uusimmat trendit ja parhaat lisäarvotuotteet joulusesonkiin.

  Kaikki jouluun täältä
 • Juuston viemää

  Löydä Valion suosituimmat juustoreseptit ammattikeittiöille sekä parhaimmat vinkit juustotarjoiluihin.

  Inspiroidu juustosta
 • Monipuolinen raejuusto

  Raejuusto on ruoanlaiton moniottelija, jonka uudet muodot tuovat herkullisia vaihtoehtoja perinteisten klassikkojen rinnalle.

  Löydä raejuustoideoita
 • Take away -ideat

  Mukaan otettavat annokset ovat muodostuneet viime kuukausien aikana merkittäväksi osaksi lounas- ja välipalamyyntiä. Hae parhaat ideat ja kasvata take away -bisnestä.

  Lue lisää
 • Vaihtelua lounastarjontaan Mifu jauhiksella

  Suurin osa ihmisistä nauttii lounasta joka päivä ja siksi ammattikeittiöissä pallotellaankin ruokalajeja proteiinien mukaan eri päiville. Pääosin pohdinta ruokalistan kohdalta osuu siihen mitä pääproteiinia minäkin päivänä tarjotaan.

  Mifunoi

Kuinka voimme olla avuksi?

Myynnin yhteystiedot

Valio Myyntipalvelussa palvelemme kotimaan yrityksiä arkisin klo 8.00 - 16.00.

Food Solutions kenttämyynti palvelee Horeca asiakkaita ja Food Solutions teollisuusmyynti palvelee kotimaan HoReCa ja elintarviketeollisuuden yrityksiä.

yhteystiedot

Lähetä asiakaspalautetta

Ilmoita tavarantoimitukseen liittyvistä huomautuksista tai anna meille palautetta.

asiakaspalaute

Uutiskirjeet ammattilaisille

Food Solutions uutiskirjeistä löydät omansa, niin ammattikeittiöihin ja -leipomoihin. Uutiskirjeen tilaajana saat meiltä noin kerran kuukaudessa tietoa ajankohtaisista sesongeista ja trendeistä, uusista tuotteista sekä inspiroivia reseptejä ja lisäarvoa tuovia ratkaisuja.

Tilaa uutiskirje

Tilaa materiaaleja

Asiakaslehdet, markkinointimateriaalit, esitteet ja tuotekuvastot ovat ladattavissa materiaalipankkimme kautta digitaalisina versioina.

Osa materiaaleista toimitetaan myös postitettuina.Materiaalit ovat tilattavissa maksutta. Tilauksiin ei lisätä posti- tai toimituskuluja.

Materiaalipankki
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›