Ruoanlaiton ja leipomisen ammattilaisille

Tarjoamme lisäarvoa tuovia ratkaisuja ja autamme hyvän ruoan ja leivonnan ammattilaisia tarjoamaan asiakkailleen maistuvia ja laadukkaita annoksia.

Valio Food Solutionsin tavoitteena on olla halutuin kumppani HoReCa- ja teollisuusasiakkaille sekä leipomoille. Meille ruoka ja uudet maut ovat intohimo ja pyrimme yhdistämään loistavan maun hyvinvointiin ja vastuullisuuteen.

Ammattikeittiöiden ja leipomoiden vuosisuunnittelua ohjaavat sesongin raaka-aineet, tapahtumat, teemapäivät ja perinteisemmät ruokajuhlat. Anna vuodenaikojen ja sesonkien näkyä ruokalistalla tai vitriinissä. Vaihtelu, uudet ideat ja yllätyksellisyys lisäävät asiakastyytyväisyyttä ja -uskollisuutta.

Kuinka voimme olla avuksi?

Myynnin yhteystiedot

Valio Myyntipalvelussa palvelemme kotimaan yrityksiä arkisin klo 8.00 - 16.00.

Food Solutions kenttämyynti palvelee Horeca asiakkaita ja Food Solutions teollisuusmyynti palvelee kotimaan HoReCa ja elintarviketeollisuuden yrityksiä.

yhteystiedot

Lähetä asiakaspalautetta

Ilmoita tavarantoimitukseen liittyvistä huomautuksista tai anna meille palautetta.

asiakaspalaute

Uutiskirjeet ammattilaisille

Food Solutions uutiskirjeistä löydät omansa, niin ammattikeittiöihin ja -leipomoihin. Uutiskirjeen tilaajana saat meiltä noin kerran kuukaudessa tietoa ajankohtaisista sesongeista ja trendeistä, uusista tuotteista sekä inspiroivia reseptejä ja lisäarvoa tuovia ratkaisuja.

Tilaa uutiskirje

Tilaa materiaaleja

Asiakaslehdet, markkinointimateriaalit, esitteet ja tuotekuvastot ovat ladattavissa materiaalipankkimme kautta digitaalisina versioina.

Osa materiaaleista toimitetaan myös postitettuina.Materiaalit ovat tilattavissa maksutta. Tilauksiin ei lisätä posti- tai toimituskuluja.

Materiaalipankki
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›