Jogurttivadelmakakku

Jogurttivadelmakakku
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Food Solutions

Jogurttivadelmakakku

Jogurttivadelmakakku

Vadelma ja jogurtti ovat makupari, joka toimii. Hyydykejauheen käyttö helpottaa valmistusta.

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset2 kpl

Pohja

0.280 kg
0.280 kg (2 kpl à 0.140 kg)

Täyte

0.000 kg (2 kpl à 0.000 kg)

Täyte

0.300 kg
0.300 kg
0.200 kg
hyydykejauhetta , esim Dawn hyydykejauhe neutraali
1.000 kg
1.800 kg (2 kpl à 0.900 kg)

Täyte

0.300 kg
0.300 kg (2 kpl à 0.150 kg)

Pinnalle

0.400 kg
0.075 kg
vadelmasosetta
0.475 kg (2 kpl à 0.238 kg)
2.855 kg (2 kpl à 1.428 kg)

Ohje

  1. Täyte

  2. Sekoita jogurtin joukkoon vadelmatäyte. Lämmitä seos huoneenlämpöiseksi. Sekoita hyydykejauhe joukkoon . Sekoita lopuksi vaahdotettu kerma nostellen.
  3. Ota vetopohjasta Ø 18 cm:n pohjia. Levitä vadelmatäytettä kakkupohjan päälle. Aseta pohjat kakkurenkaiden ø20 cm pohjalle. Täytä kakkurenkaat täytteellä ja laita keskelle kakkupohja, sekä vadelmatäytettä, lisää kerros moussea ja tasoita pinta. Pursota loppu mousse sileäreunaisella tyllalla paperin päälle pellille. Pakasta.
  4. Valmista pintahyytelö. Kuumenna kirkaskuumahyytelö 70°C:een ja sekoita joukkoon vadelmasose. Tee hyytelöstä peilit kakkujen pinnalle.
  5. Ruiskuta punaista kaakaovoi spraytä mousse nappuloiden pinnalle.
  6. Nosta koriste kiekko hyytelöidyn kakun pinnalle.
kpl
g
4.7 kg
245 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
245 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
245 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›