Tulinen seesamkala

Tulinen seesamkala
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Food Solutions

Tulinen seesamkala

Tulinen seesamkala

Ainekset10 annosta

2.400 kg
0.010 kg
suolaa
0.100 kg
makeaa soijakastiketta
0.200 kg
0.300 kg
seesaminsiemeniä

Ohje

  1. Nosta valutetut kalapalat GN 1/1-65 -astiaan ja mausta suolalla.
  2. Sekoita muut ainekset ja levitä kalapaloille. Anna maustua noin puoli tuntia.
  3. Kypsennä uunissa 200° C n. 15 min.
kpl
g
2.0 kg
78 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
78 kcal
Proteiini
15 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
78 kcal
Proteiini
15 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›