Valio Food Solutions

Sesonkitärpit

Ammattikeittiöiden ja leipomoiden sesonkitärpit

Ammattikeittiöiden ja leipomoiden vuosisuunnittelua ohjaavat sesongin raaka-aineet, tapahtumat, teemapäivät ja perinteisemmät ruokajuhlat kuten joulu ja pääsiäinen. Anna vuodenaikojen ja sesonkien näkyä ruokalistalla tai vitriinissä, yllätä asiakkaasi halloweenina hirviödonitsilla tai loihdi joulun etkoille vegaaninen menu. Vaihtelu, uudet ideat ja yllätyksellisyys lisäävät asiakastyytyväisyyttä ja -uskollisuutta.

Pääsiäinen

Pääsiäisenä syödään hyvin ja herkutellaan. Löydät täältä vinkit pääsiäisen alkuruokiin, pääruokiin ja makeisiin herkkuihin ammattikeittiöille, juustoja unohtamatta.

Katso ideat pääsiäiseen

Äitienpäivä

Äitienpäiväkakku leipomosta ostettuna on aina ollut tärkeä lahja muistaessa äitiä. Se tuo monenlaiset mahdollisuudet toteuttaa äidille ikimuistoinen elämys, josta äiti ja koko perhe voivat nauttia yhdessä.

Katso tärpit kakulle

Valmistujaiset

Valmistujaisten ja ylioppilasjuhlien ja muiden kesäjuhlien sesonki on käsillä. Tänä vuonna osa asiakkaista siirtää juhlat elokuulle, viettää niitä pienemmällä porukalla tai muutamassa erässä, mutta juhlimatta elämän merkittävät hetket eivät jää! Katso vinkit leipomoiden kakkusesonkiin.

ylioopilasjuhlat ja valmistujaiset

Kesän sesonkitärpit

Kesällä on tapana toivoa aurinkoisia säitä ja täysiä terasseja, eikä tämä kesä ole varmasti poikkeus. Helteitä ajatellen kannattaa varautua tarjoamaan lämpimässä maistuvia ruokia asiakkaille.

Muita kesän sesonkitärppejä ovat kesäkuussa maailman maitopäivä sekä elokuussa mustikkapiirakkapäivä 6.8. sekä burgerpäivä 22.8.

Kesän sesonkitärpit

Kansainvälinen koulumaitopäivä

Kansainvälistä koulumaitopäivää vietetään keskiviikkona 30.9.2020. Ravitseva koululounas ruokajuomineen auttaa lapsia pysymään virkeinä koko koulupäivän. Kerrotaan siitä yhdessä!

Katso vinkit ja materiaali teemapäivään

Halloween-sesonki on täällä!

Halloween on viime vuosina vakiinnuttanut paikkansa syksyn ruokajuhlien joukkossa. Karmivat leivokset ja hauskat koristelut tuovat piristystä työpaikkojenkin arkeen. Katso reseptit ja vinkit hauskan hirviösesongin hyödyntämisestä lounas-, kahvi- ja kokoustarjoiluissa.

Karmivan suloinen halloween

Black Friday on ammattikeittiöille herkullinen mahdollisuus

Marraskuun 27. päivä vietetään Black Fridayta, joka juontaa juurensa Yhdysvaltoihin. Suomessakin suosituksi tullut kampanjapäivä kerää ostoskeskuksiin ja kauppoihin myös tarjouksennälkäisiä asiakkaita. Tee heille makea tarjous, jota ei voi ohittaa!

Lue lisää

Joulun ideat

Sesongin reseptimme sisältävät vinkkejä lounaalle, juhlavammille illallisille, alkuruokiin ja kokoustarjoiluihin. Joulu on kiireistä aikaa, mutta suunnitelmallisuudella ja valmista hyödyntämällä pääsee pitkälle. Nappaa ammattilaisten joulusivuiltamme vapaasti parhaat vinkkimme käyttöösi!

Katso joulun ideat

Juuston ystävien päivä

Kansainvälistä juuston ystävien päivää vietetään 20.1.2021. Hemmottele asiakkaita silloin kotimaisilla herkuttelujuustoilla!

Kotimaisista juustoista löytyy makunautintoja ja vaihtelua niin miedompien kuin voimakkaampienkin makujen ystäville. Asiakkaat arvostavat myös sitä, että kotimaiset juustot ovat vastuullisesti tuotettuja ja suomalaiset lehmät maailman terveimpien joukossa.

Juuston ystävien päivä

Kansainvälinen croissant-päivä

Lehtevä ranskalaisherkku on vihdoin saanut oman juhlapäivän: 30.1. vietetään kansainvälistä croissant-päivää! Tuunaa, täytä, koristele, tarjoa sellaisenaan tai lisukkeiden kera – ja ennen kaikkea paista riittävästi croissantteja vitriiniin voisarvien ystäville. Croissant tuo tuunattuna mukavasti lisämyyntiä niin aamun kuin iltapäivänkin kahvihetkiin. Kurkkaa myös herkulliset tuoteuutuudet!

Katso herkulliset croissant-vinkit

Runebergin päivä

Runebergintortut avaavat sesonkileivonnaisten kauden, ja ensimmäiset tortut ilmestyvätkin vitriiniin jo tammikuussa.  Kompaktin kokoinen runebergintorttu maistuu mainiosti myös lounasruokailun jälkiruokana. Luotatko perinteiseen punssilla kostutettuun torttuun vai kaipaatko uusia ideoita?

Katso kaikki ideat runebergintorttuihin

Ystävänpäivä

Muista tarjota vitriinimyynnissä makeita lahjoja, joilla asiakkaasi voivat muistaa sydänystäviään ja rakkaitaan.

Kun pakkaat houkuttelevat ystävänpäiväleivonnaiset valmiiksi kauniiseen pakettiin, asiakkaan on helppo ostaa herkut mukaan vaikka lounastauolla. Poimi tästä talteen vinkit ystävänpäivän suloisimpiin leivonnaisiin!

Katso ystävänpäivän reseptit ammattikeittiöille

Laskiainen

Hillolla vai mantelimassalla? Koska jokaisella asiakkaalla on oma suosikkinsa, vitriiniin on hyvä varata laskiaispullia erilaisilla täytteillä. Varmaa on se, että aito voi ja kerma takaavat parhaan lopputuloksen.

Katso ideat laskiaisen parhaisiin pulliin
Pääsiäisen ideat ammattilaisille
Kansainvälinen croissant-päivä
Black Friday on ammattikeittiöille ja leipomoille herkullinen mahdollisuus
Karmivan suloista Halloweenia
Valio juustolahjapakkaus on tehty hyvällä maulla
Joulun juustolahjat
Tilaa joulutuotteet hyvissä ajoin
Kansainvälinen koulumaitopäivä
Marjakesä
Kesämenun parhaat hampurilaiset
Kesän sesonkitärpit
Juustolla makua leivonnaisiin
Hyvät juustoiset kastikkeet
Ideoita juustotarjoiluun
Juustoiset ruokalistat
Juustoisia ideoita vitriiniin
Juuston viemää
Juhlakauden juomatärpit
Jouluiset alkuruoat
Joulun jälkiruokatarjoilut
Joulun ruoka- ja leivonnaistuotteet
Pikkujoulukausi kannattaa aloittaa ajoissa
Joulun juustotarjoilut
Joulureseptiikkaa leipomoille
Jouluiset kahvi- ja kokoustarjoilut
Joulun ajan vegaaniset tarjoilut
Jouluiset pääruoat
Joulun ideat ammattilaisille
Kala maistuu joulutarjoiluissa
Valmistujaiset ja kesäleivonta
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›