Katso tallenne: Voi leivonnassa webinaari 8.9.2021

Jos haluat leipoa parasta ja tarjota asiakkaillesi unohtumattomia elämyksiä, silloin kannattaa valita myös parhaat raaka-aineet. Voi on leivonnassa perusraaka-aine ja sen laadulla on suuri merkitys.

Voi on aito luonnontuote ja yksi parhaimmista raaka-aineista leivonnaisissa. Sen ominaisuudet ovat vertaansa vailla. Voi tekee leivonnaisista vastustamattomia ainutlaatuisen maun, sen antaman lehtevän rakenteen ja värin ansiosta.

  • Miksi kannattaa käyttää voita leivonnassa?
  • Miten saat voileivonnaiset onnistumaan?
  • Valitse oikea voi oikeaan tarkoitukseen

Webinaarissa leipomokonsultti Mika Parviainen Valion Koeleipomosta sekä Jari Leppänen Valio myynnistä kertovat muun muassa, miksi voita kannattaa käyttää leivonnassa, miten valitset oikean voin oikeaan tarkoitukseen sekä miten saat voileivonnaiset onnistumaan.

Katso webinaari tallenne jos haluat oppia lisää voin käytöstä leivonnassa.

Täytä alla oleva lomake ja saat webinaarinauhoitteen sähköpostiisi.

Etunimi *

Sukunimi *

Puhelinnumero

Sähköposti *

Yritys/Organisaatio *