Kinuskikissa ♥ Valio

Jos olet etsinyt netistä reseptejä leivonnaisiin, olet todennäköisesti törmännyt Kinuskikissan ohjeisiin. Suositun leivontabloggarin ja -vaikuttajan käsistä on syntynyt lukemattomia ohjeita leivontaan.

Kinuskikissa tunnetaan huolella laadituista resepteistään ja laadukkaista, havainnollisista  vaihekuvistaan, joiden avulla on helppo seurata reseptin etenemistä vaihe vaiheelta. Valion reseptiyhteistyö Kinuskikissan kanssa on jatkunut jo pitkään, ja tälle sivulle olemme koonneet kaikki Kinuskikissan meille laatimat ohjeet. Mjau ja maiskis!

Kinuskikissan kaupallinen yhteistyö Valion kanssa

Yhteistyön tuloksena on vuosien varrella syntynyt herkullisia leivonnaisia: kakkuja, jälkiruokia sekä suolaisia piiraita. Poimi tästä ideoita ja inspiraatiota, jotka saavat makuhermosi kehräämään. Mjau ja maiskis!

Kuka Kinuskikissa?

Taustaltaan Kinuskikissa on tavallinen kotileipuri, joka alkoi vuonna 2007 blogin perustamisen myötä kokeilla uusia makuja ja tekniikoita ja julkaista omia reseptejään. Sittemmin hänen bloginsa on kasvanut yhteisöksi, jossa keskustellaan ja jaetaan vinkkejä leivontaan sekä kuvia omista leipomuksista. Rakkaus leipomiseen on pitänyt Kinuskikissan leivonnan parissa kaikki nämä vuodet, mutta hän innostuu myös uusien asioiden oppimisesta ja osaamisen jakamisesta muille kotileipureille. Hänen bloginsa keskittyy  suolaiseen ja makeaan leivontaan, kakkujen koristeluun sekä muihin leivontaan liittyviin aiheisiin.

Näin onnistut
Lue vinkit onnistumisiin vaihe vaiheelta:
Kinuskikissan piparmintun makuinen putouskakku
Puutarhurin kasvispiirakka Kinuskikissan ohjeella
Näin onnistut: Kinuskikissan suolainen juustokakku
Kinuskikissan kukkeat vadelmamuffinssit ja tyllapursotusten salat
Näin onnistut: Kinuskikissan suklaamosaiikkikakku
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›