MasterChef VIP

Julkkikset kokkaavat kilpaa 2.3. alkaen

Julkkisten tähdittämä MasterChef VIP käynnistyy 2.3. Valio on mukana mestarikokin metsästyksessä.

Tänä keväänä MasterChefin himoitusta tittelistä kisaa joukko tunnettuja suomalaisia.

Mukana ovat kirjailija Max Seeck, artisti Seksikäs-Suklaa, Radio Novan suosikkijuontaja Minna Kuukka, näyttelijä Olga Temonen, tubetähti Miska Haakana, toimittaja Anna Perho, remonttipiiskuri Perttu Sirviö, Salatut elämät -tähti Jarmo Koski, Teflon Brothers -yhtyeen Voli sekä mediapersoona Joel Harkimo.

MasterChef -tuomaristossa jatkavat Kari Aihinen, Tomi Björck ja Sikke Sumari.

Kolmikko tunnetaan ravintoloistaan, keittokirjoistaan sekä rautaisesta ammatitaidostaan niin keittiössä kuin televisionkin puolella.

Ideoita myös kotikeittiöön

MasterChef VIP -julkkisversiossa monen kisaajan meriitit löytyvät aivan muualta kuin keittiöstä.

– On kiinnostavaa nähdä, miten tunnetut suomalaiset pärjäävät paineen alla MasterChefin legendaarisessa keittiössä. Uskon, että he heittäytyvät täysillä mukaan ja ohjelmasta voi löytää ideoita, inspiraatiota ja tekniikoita myös omaan kotikeittiöön, vinkkaa ohjelmayhteistyöstä Valiolla vastaava markkinointipäällikkö Mari Wardi.

Ruoassa laatu lähtee aina raaka-aineesta. Valio on mukana yhteistyökumppanina ja ohjelmassa nähdäänkin monia tuttuja tuotteita kylmähyllystä.

MasterChefiä pääsee seuraamaan 2.3. alkaen MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa tiistaisin klo 20.

Jakson 7 reseptit

Seitsemännessä jaksossa kilpailijoiden tehtävänä oli valmistaa ruokavaraston raaka-aineista mieleisensä hampurilainen.

Jakson 6 reseptit

Kuudennen jakson painetehtävässä kilpailijat saivat valita haluamansa raaka-ainekorit, mutta samalla menettivät vaihtokauppana kokkausaikaa.

Jakson 3 reseptit

Kolmannen jakson tehtävänä oli valmistaa bouillabaisse ruokavaraston raaka-aineista.

Jakson 2 reseptit

Toisen jakson tehtävänä oli valmistaa annos tuomareiden suosikkiraaka-aineista.

Jakson 1 reseptit

MasterChef VIP ensimmäisessä jaksossa kilpailijat saivat tehtäväkseen valmistaa annoksen, jota voisivat syödä autiolla saarella joka päivä loppuelämänsä ajan.