Nopeasti ulos ja nauttimaan – helpot ruoat piknikille

Pikniktunnelman ei pitäisi olla kiinni valmisteluihin käytettävästä ajasta. Kokoa ihana piknik valmiista välipalatuotteista!

Ota piknik-kori olalle, pakkaa mukaan pikniklautaset, -mukit, lusikat ja pieni veitsi. Suuntaa kauppaan ja valitse jotain lusikoitavaa, jotain juotavaa, jotain suolaista ja jotain herkullista – ja helppo ja hyvänmakuinen piknik on valmis!

Piknikin pikkusuolaiset

Pikapiknikin helpoin suolainen eväsvalinta on tuore leipä tai patonki ja täytteeksi Valio Viola® tuorejuustoa. Baslika on herkullisen kesäinen maku, paprika-chilissä on hieman potkua ja aurinkokuivattu tomaatti tuo mieleen Italian auringon paahtamat tomaatit.

Juo jälkiruoka

Lämpimänä kesäpäivänä kahvi maistuu mieluiten kylmänä. Nauti jälkiruoaksi ihana ja virkistävä maitokahvijuoma tai herkuttele kaakaojuomalla.

Piknikin herkullinen lopetus

Parhaasta piknikistä jää hyvä mieli ja suuhun makea maku. Herkutteluun sopivat suklaan ja karamellin maut, joihin on ihana upottaa lusikkansa.

Ihania hetkiä piknikviltillä hyvän ruoan ja seuran kera loikoillen!
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›