Banaanipannukakut

Banaanipannukakut
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Banaanipannukakut

Banaanipannukakut

Kahden tilanteen banaanipannukakut. Herkutteluhetkeen tarjoile pannukakkujen kanssa mansikoita ja kinuskikermavaahtoa. Aamupalaksi pannukakut maistuvat jogurtin ja granolan kanssa.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Leivonnan harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta
2
banaania
1 prk (200 g)
2
luomu kananmunaa
½ dl
vehnäjauhoja
½ tl
leivinjauhetta
½ tl
kardemummaa

Paistamiseen

Herkuttelutarjoiluun

250 g
mansikoita
1
banaani
1 prk (2,5 dl)

Aamupalatarjouluun

½ prk (à 400 g)
1 dl
granolaa
1 dl
mustikoita

Ohje

  1. Muussaa banaani haarukalla. Parhaat letut valmistuvat hiukan tummentuneista banaaneista.
  2. Vatkaa banaanin joukkoon rahka, munat ja jauhot joihin on sekoitettu leivinjauhe sekä kardemumma.
  3. Paista lettupannulla voissa 8 paksua pannukakkua.
  4. Herkutteluun

  5. Tarjoile pannukakkujen kanssa banaaniviipaleita, tuoreita mansikoita ja vaahdotettua kinuskikermaa.
  6. Aamupalalle

  7. Tarjoile pannukakkujen kanssa maustamatonta jogurttia, granolaa sekä mustikoita.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
139 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.