Brownie

Brownie
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Brownie

Brownie on amerikkalainen kostean mehevä suklaaleivonnainen, josta leikataan perinteisesti neliönmuotoisia annospaloja. Brownie-leivokset on helppo valmistaa ja ne maistuvat taivaalliselta pehmeän kermavaahdon kanssa tarjoiltuna.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
25 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Leivonnan harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

1111 arvostelua

Ainekset12 annosta

12 annosta
100 g
taloussuklaata
100 g
2 ¼ dl
sokeria
2
kananmunaa
2 dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta
1 tl
vaniljasokeria
2 dl
manteleita ja/tai pähkinöitä rouhittuna
ripaus
suolaa

Tarjoiluun

2 dl

Ohje

  1. Sulata suklaa ja voi mikrossa. Käytä niin tilavaa kulhoa, että voit sekoittaa siinä taikinan kaikki ainekset. Käytä alhaista tehoa, sekoita välillä. Lisää sokeri. Sekoita tasaiseksi.
  2. Lisää munat vatkaten voi-suklaaseokseen. Yhdistä loput aineet ja lisää taikinaan. Sekoita taikinaa vain sen verran, että se on tasaista.
  3. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun, neliskulmaiseen uunivuokaan (18 x 25 cm) tai pyöreään, tasapohjaiseen kakkuvuokaan (halkaisija n. 24 cm). Voit myös voidella ja jauhottaa vuoan.
  4. Paista 175 asteessa 20 - 25 min. Tarjoa haaleana kermavaahdon kanssa.
Vinkki

Vinkki

Pinnoitetussa vuoassa brownie kypsyy nopeammin, keraamisessa tai metallisessa, joten tarkkaile kypsymistä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
420 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
39 g
Rasva
26 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›