Fanny riisipuuro

Fanny riisipuuro
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Fanny riisipuuro

Fanny riisipuuro

Ruokajuhlissa hävikkiruoka on toisinaan todellinen ongelma. Mitä tehdä ylijääneelle joulupuurolle, kun mitta on tullut täyteen? Tässä kaksi jälkiruokaideaa riisipuuron käyttöön joulun jälkeen. Annoksiin saa helposti upotettua myös muutamat joulukonvehdit tai -marmeladit, jotka tuppaavat jäämään rasian pohjalle.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta

Päärynä-inkivääririisipuuro

250 g (2 dl)
riisipuuroa
150 g
125 g
makeuttamatonta päärynäsosetta
1 tl
vaniljasokeria
½ tl
jauhettua inkivääriä

Suklainen riisipuuro

250 g
riisipuuroa
150 g
1 tl
vaniljasokeria
mustapippuria myllystä
25 g
suklaata , esim. tummaa suklaata tai joulukonvehteja

Ohje

  1. Sekoita puuron joukkoon muut ainekset.
  2. Tarjoa sellaisenaan jälkiruokana tai koristele joulusta ylijääneillä herkuilla, kuten pipareilla, konvehdeilla tai marmeladeilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
106 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›