Gluteeniton rahkapiirakka

Gluteeniton rahkapiirakka
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Gluteeniton rahkapiirakka

Gluteeniton rahkapiirakka

Rahkapiirakka valmistuu kädenkäänteessä. Gluteeniton piirakkapohja maistuu varmasti jokaiselle. Pinnalle voit laittaa säilykehedelmiä antamaan lisämakua ja väriä.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
40 min
Yhteensä
55 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

33 arvostelua

Ainekset8 annosta

8 annosta
2 ½ dl
gluteenittomia kaurahiutaleita
3 dl
mantelijauhetta
½ dl
sokeria
50 g
1
kananmuna

Täyte

2 prk (à 250 g)
2
kananmunaa
1 tl
vaniljasokeria
1 dl
sokeria
1 rkl
perunajauhoja
1 tlk (410/240 g)
säilykeaprikoosia , - päärynää tai -persikoita

Ohje

  1. Sekoita kaurahiutaleet, mantelijauhe ja sokeri kulhossa.
  2. Lisää joukkoon huoneenlämpöinen voi ja muna. Sekoita taikinaksi.
  3. Painele taikina piirakkavuoan (Ø 26 cm) pohjalle ja reunoille.
  4. Täyte

  5. Laita säilykehedelmät lävikköön valumaan.
  6. Sekoita maitorahka, munat ja sokerit kulhossa. Siivilöi joukkoon perunajauho. Sekoita.
  7. Kaada täyte piirakkapohjalle.
  8. Lisää pinnalle valutetut säilykehedelmät.
  9. Kypsennä uunin alaosassa 200 asteessa n. 40 min.
  10. Anna piirakan jäähtyä kunnolla ennen tarjoilua.
  11. Piirakkaa ei suositella pakastettavaksi.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
210 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›