Gluteeniton raparperipiirakka

Gluteeniton raparperipiirakka
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Gluteeniton raparperipiirakka

Gluteeniton raparperipiirakka

Ihanan mehevä gluteeniton raparperipiirakka saa pinnalleen jugurttitäytteen, jossa raparperin kaverina maistuu rosmariini.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
40 min
Yhteensä
55 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset10 annosta

10 annosta
1 ½ dl
fariinisokeria
2
kananmunaa
1 ½ dl
gluteenitonta jauhoseosta
1 dl
kaurajauhoja
1 tl
leivinjauhetta
1 dl
100 g

Täyte

5 dl
raparperipaloja
1 ½ dl
fariinisokeria
300 g
1 rkl
rosmariinia hienonnettuna
1
kananmuna

Ohje

  1. Vaahdota fariinisokeri ja munat. Sekoita kuivat aineet keskenään.
  2. Lisää muna-sokerivaahtoon kuivat aineet, Oivariini ja jogurtti. Sekoita nopeasti tasaiseksi.
  3. Kaada taikina voideltuun, korkeareunaiseen piirasvuokaan (ø 25 - 27 cm).
  4. Pilko raparperit n. ½ cm paloiksi ja sekoita joukkoon fariinisokeri. Sekoita omassa kulhossa jogurtti, rosmariini ja muna.
  5. Ripottele raparperipalat taikinan päälle ja lusikoi jogurttitäyte raparpereiden päälle.
  6. Paista 175 asteessa n. 30 - 40 minuuttia.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
207 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›