Gluteenittomat pannuleivät

Gluteenittomat pannuleivät
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Gluteenittomat pannuleivät

Gluteenittomat pannuleivät

Pannulla paistettavat leipäset on helppo tehdä. Nämä leivät ovat gluteenittomia ja piimä mehevöittää taikinan. Pannuleivät maistuvat esimerkiksi erilaisten täytteiden ja tahnojen kanssa.

Valmistusaika

Työaika
35 min
Yhteensä
35 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset8 kpl

8 kpl
2 dl
tummaa gluteenitonta jauhoseosta
1 dl
tattarihiutaleita tai gluteenittomia kaurahiutaleita
1 tl
suolaa
1 ½ dl
50 g

Ohje

  1. Yhdistä jauhot, hiutaleet ja suola.
  2. Sekoita joukkoon piimä ja 2 rkl voisulaa ( jätä loppu voisula voiteluun). Jaa taikina 8 yhtäsuureen palaan.
  3. Taputtele käsin, gluteenitonta jauhoseosta apuna käyttäen paloista ohuita, n. 12 cm halk. leipäsiä.
  4. Paista kuivalla pannulla, miedolla lämmöllä, n. 2 min. per puoli.
  5. Pidä kypsät leivät liinan alla. Voitele leipäset kuumina voisulalla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
274 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
36 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
4 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›