Grillimakkarapasta

Grillimakkarapasta
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Grillimakkarapasta

Grillimakkarapasta

Grillimakkarapasta on kaikessa yksinkertaisuudessaan maukasta. Ruoka valmistuu helposti vaikka retkiolosuhteissa.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

77 arvostelua

Ainekset2 annosta

2 annosta
150 g
pennepastaa
2
grillimakkaraa
1 (pieni)
sipuli
½ pala
2 dl
pastan keitinvettä
1 tl
Dijon-kokojyväsinappia

Ohje

  1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä. Säästä keitinvettä kastikkeeseen.
  2. Viipaloi grillimakkarat. Suikaloi sipuli.
  3. Paahda kuumalla pannulla makkaraviipaleita ja sipuleita hetki. Miedonna lämpöä ja lisää pannulle kuutioitu sulatejuusto, pastan keitinvettä sekä sinappi. Anna juuston sulaa kastikkeeksi.
  4. Lisää pannulle kypsä valutettu pasta. Sekoita kevyesti ja tarjoile heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
182 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.