Kaneliset omenalastut

Kaneliset omenalastut
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Kaneliset omenalastut

Kaneliset omenalastut

Kanelilla ja sitruunalla maustetut, rapeat omenalastut ovat mukava pikkunaposteltava koko perheelle. Mikä parasta, näitä herkkuja tehdessä kotiin tulvii uunista ihana vastaleivotun korvapuustin tuoksu. Omenalastut ovat myös mainio koriste erilaisille kakuille ja jälkiruoille.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
25 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset2 pellillistä

2 pellillistä
4
hapahkoa omenaa
50 g
1 tl
sitruunamehua
3 rkl
ruokokidesokeria
2 tl
kanelia

Ohje

  1. Pese omenat hyvin. Leikkaa kuorineen n. 2 mm ohuiksi viipaleiksi. Levitä viipaleet leivinpaperille uunipellille.
  2. Sulata voi. Sekoita siihen sitruunamehu, sokeri ja kaneli. Levitä omenaviipaleiden päälle. Voit tarvittaessa sekoitella viipaleita, jotta mausteet leviävät tasaisesti.
  3. Paahda uunin keskiosassa 175 asteessa n. 25 min. Anna jäähtyä uunipellillä.
  4. Säilytä kuivassa paikassa huoneenlämmössä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
120 kcal
Proteiini
0 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›