Kikhernepitat

Kikhernepitat
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Kikhernepitat

Kikhernepitat

Kikherneistä, tulisesta juustokastikkeesta ja jogurtista valmistat nopeasti herkullisen täytteen pitaleiville. Leipiin saat mukavaa purutuntumaa granaattiomenan siemenistä ja pähkinöistä. Tämän nopean lounaan voit valmistaa vaikka aamulla ja pakata mukaan työpäivää varten.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

44 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
4 kpl
pitaleipiä
1 prk (125 g)
1 dl
n. 290 g
esikeitettyjä kikherneitä
2 tl
ras el hanout -mausteseosta
1
punasipuli
½ dl
pistaasipähkinöitä

tai dlpekaanipähkinöitä
1 dl
granaattiomenan siemeniä
1 dl
tuoretta minttua

Ohje

  1. Paahda pitaleivät uunissa, pannulla tai leivänpaahtimessa.
  2. Soseuta sauvasekoittimella Koskenlaskija, jogurtti ja kikherneet. Mausta.
  3. Kuori ja viipaloi sipuli. Rouhi pähkinät karkeasti. Irrota siemenet puolikkaasta granaattiomenasta.
  4. Täytä pitaleivät. Viimeistele tuoreella mintulla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
173 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›