Kurpitsansiemennäkkärit

Kurpitsansiemennäkkärit
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Kurpitsansiemennäkkärit

Kurpitsansiemennäkkärit

Kurpitsansiemennäkkärien valmistus on hykerryttävän helppoa; sekoita aineet ja anna seoksen tekeytyä. Loppu hoituu uunissa. Lopputuloksena saat ihanan paahteisia, rapeita näkkäreitä juustotarjoiluun tai sellaisenaan naposteltavaksi.

Valmistusaika

Työaika
10 min
tekeytyminen
20 min
uunissa
40 min
Yhteensä
1 h 10 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset20 näkkäriä

20 näkkäriä
2 dl
kurpitsansiemeniä
1 dl
auringonkukansiemeniä
1 dl
seesaminsiemeniä
1 ½ dl
½ tl
suolaa
2 tl

Ohje

  1. Mittaa kulhoon siemenet. Sekoita. Kaada päälle maito ja anna turvota n. 20 min, kunnes maito on imeytynyt siemeniin.
  2. Voitele kaksi leivinpaperia Oivariini rasvalla. Kauli siemenseos leivinpaperien välissä ohueksi levyksi. Irrota päällimmäinen leivinpaperi. Nosta uunipellille.
  3. Paista uunin keskiosassa 150 asteessa 35 - 40 min, kunnes siemenet ovat paahtuneet kauniin ruskeiksi.
  4. Leikkaa paloiksi terävällä veitsellä heti uunista ottamisen jälkeen. Anna jäähtyä ennen tarjoilua.
  5. Tarjoa juustojen kanssa tai aamupalalla leivän tapaan.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
369 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
33 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
4 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›