Linssipata

Linssipata
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Linssipata

Mehevä ja hiukan tulinen linssipata kätkee sisälleen kimchiä eli aasialaista hapankaalia ja maistuu rouhean maalaisleivän kanssa. Mieto ja pehmeä kotijuusto viimeistelee täydellisen talvisen aterian.

Valmistusaika

Työaika
40 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1
porkkana
2 - 3
valkosipulin kynttä
2 rkl
2 dl
korealaista säilykekiinankaalia eli kimchiä
2 dl
punaisia linssejä
7 dl
vettä
1
luomukasvisliemikuutiota
1 prk (2,5 dl)
½ - 1 pkt (250 g)

Ohje

  1. Kuori porkkana ja valkosipulin kynnet ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Kuullota ne kattilassa voissa.
  2. Lisää kimchi, huuhdotut linssit ja vesi, kasvisliemikuutio ja ruokakerma.
  3. Anna kiehua miedolla lämmöllä, kunnes linssit ovat kypsiä, n. 25 min.
  4. Murenna kotijuusto pinnalle juuri ennen tarjoilua.
Vinkki

Vinkki

Linssipadan maut syventyvät keitettäessä, joten sitä voi hyvin lämmittää useampana päivänä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
80 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.