Marja-gurttipiirakka

Marja-gurttipiirakka
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Marja-gurttipiirakka

Marja-gurttipiirakka

Kauragurtti sopii piirakan täytteisiin jogurtin ja kermaviilin tapaan, jos haluat tehdä marjapiirakasta täysin maidottoman. Kaurainen täyte sopii mainiosti kotimaisten marjojen makupariksi.

Valmistusaika

Työaika
20 min
uunissa
30 min
jäähdytys
1 h
Yhteensä
1 h 50 min

Vaikeustaso

Leivonnan harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

33 arvostelua

Ainekset8 annosta

8 annosta

Pohja

¾ dl
rypsiöljyä
1 dl
sokeria
1
kananmuna
2 ½ dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta

Täyte

4 dl (200 g)
kotimaisia pakastemarjoja (mustikoita ja vadelmia)
1 rkl
perunajauhoja
2 dl
2
kananmunaa
½ dl
sokeria
½ tl
vaniljasokeria

Ohje

  1. Sekoita öljy, sokeri ja muna. Siivilöi joukkoon jauhot ja leivinjauhe seoksena.
  2. Levitä taikina voidellun tai leivinpaperoidun Ø 24 cm:n piirasvuoan pohjalle ja reunoille.
  3. Sekoita marjojen joukkoon perunajauhot ja kaada pohjalle.
  4. Sekoita muut täytteen aineet keskenään ja kaada marjojen päälle.
  5. Paista uunin ala-/keskiosassa 200 asteessa 30 min. Anna jäähtyä ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
245 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
32 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›