Moderni lihavoileipäkakku

Moderni lihavoileipäkakku
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Moderni lihavoileipäkakku

Moderni lihavoileipäkakku

Haluatko tarjota juhlissa jotain huoletonta ja nopeaa, mausta tinkimättä? Moderni lihavoileipäkakku on kuin suuri, yhteisöllinen voileipä. Runsaat täytteet ovat koristeelliset sellaisenaan, joten koristeluun ei tarvitse varata erikseen aikaa.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset8 annosta

8 annosta
1 iso
ciabatta

Täyte 1

½ dl
pestoa
1 rasia (200 g)
150 g
palvikinkkua
1
punainen paprika
2 rkl
kaprista

Täyte 2

½ dl
pestoa
1 rasia (200 g)
100 g
ilmakuivattua kinkkua
½ prk (à 300 g)
latva-artisokkaa öljyssä
½ pussia (à 100 g)
minisalaattisekoitusta

Ohje

  1. Leikkaa ciabatta pitkittäin kolmeen yhtä paksuun osaan.
  2. Levitä pohjalle pestoa ja tuorejuustoa. Asettele leivälle kinkkuviipaleet ja suikaloitu paprika. Ripottele päälle kaprikset.
  3. Nosta keskimmäinen leipälevy täytteiden päälle. Levitä pinnalle pesto ja tuorejuusto. Asettele päälle ilmakuivattu kinkku ja puolitetut artisokat. Koristele minisalaattisekoituksella.
  4. Nosta halutessasi kansi leivän päälle ja leikkaa valmiiksi annospaloiksi. Voit pistää cocktail- tai varrastikun kunkin annospalan keskelle.
  5. Tarjoa illanistujaisten pikkusuolaisena, lounaalla tai rennoissa juhlissa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
209 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›