Persikkarahkapiirakka

Persikkarahkapiirakka
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Persikkarahkapiirakka

Persikkarahkapiirakka

Helppotekoinen rahkapiirakka syntyy nopeasti maustetusta rahkasta ja säilykepersikoista. Tuo raikkautta kahvipöytään tällä helppotekoisella leivonnaisella.

Valmistusaika

Työaika
20 min
uunissa / pellillinen
25 min
Yhteensä
45 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

1111 arvostelua

Ainekset1 piirakka (Ø n. 24 cm)

1 piirakka (Ø n. 24 cm)

Pohja

75 g
½ dl
sokeria
1
kananmuna
1 dl
vehnäjauhoja
1 dl
kaurahiutaleita
1 tl
leivinjauhetta

Päälle

2 prk (à 200 g)
1
kananmuna
½ dl
säilykehedelmien lientä
1 tlk (415 /235)
persikkaa sokeriliemessä

Ohje

  1. Vaahdota pehmeä voi ja sokeri. Vatkaa joukkoon muna.
  2. Yhdistä kuivat aineet ja lisää seokseen.
  3. Taputtele taikina jauhotetulla kädellä ø 24-25 cm piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
  4. Yhdistä rahka, muna ja säilykeliemi. Sekoita tasaiseksi. Levitä piirakkapohjalle.
  5. Valuta persikanpuolikkaat ja leikkaa ne kolmeen lohkoon. Asettele piirakalle.
  6. Paista uunin alaosassa 200 asteessa n. 25 min tai kunnes se on kypsä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
199 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›