Pizzapasteijat

Pizzapasteijat
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Pizzapasteijat

Pizzapasteijat

Herkulliset pizzan ystävän pasteijat syntyvät pikkupizzoista, joissa täytteet leivotaan taikinan sisään. Näitä pasteijoita kutsutaan myös nimellä calzone. Täyttää voi kuten pizzaa, mieleisillään täytteillä.

Valmistusaika

Työaika
30 min
kohotus
30 min
uunissa
10 min
Yhteensä
1 h 10 min

Vaikeustaso

Leivonnan harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset10 kpl

10 kpl

Pohja

¼ pkt (à 50 g)
hiivaa
2 dl
vettä
½ dl
½ tl
suolaa
5 dl
vehnäjauhoja

Täyte

1 ½ dl
tomaattikastiketta
150 g
palvikinkkua suikaleina
½ pussia (à 150 g)
ripaus
oreganoa

Ohje

  1. Aloita pizzapohjan valmistaminen liuottamalla hiiva kädenlämpöiseen veteen.
  2. Sekoita joukkoon muut ainekset ja vaivaa pizzataikina kimmoisaksi.
  3. Anna taikinan kohota hyvin liinan alla.
  4. Kauli tai taputtele taikina levinpaperin päällä uunipellin kokoiseksi.
  5. Leikkaa pohjasta muotilla tai lasilla pyöreitä kuvioita (ø n. 12 cm). Levitä pikkupizzoille tomaattikastiketta, kinkkusuikaleita, juustoraastetta ja oreganoa. Taita puoliksi ja painele avoin reuna kiinni haarukalla tai taita alle, jotta täyte pysyy pasteijan sisällä.
  6. Paista uunin alaosassa 250 asteessa n. 10 - 12 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
223 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›