Raparperi-vaniljakreemipiirakka

Reseptiyhteistyö: Kinuskikissa

Raparperi-vaniljakreemipiirakka

Raparperi-vaniljakreemipiirakka

Reseptiyhteistyö Kinuskikissa

Raparperi-vaniljakreemipiirakka

Piirakan leipominen ei enää tämän helpommaksi muutu. Täytteeseen tarvitset vain kaksi raaka-ainetta: raparperin ja valmiin vaniljakreemin. Helppoa ja niin maukasta! Valion uutuustuote sopii täydellisesti makeisiin piirakoihin, sillä saat samassa paketissa täyteläisen vaniljaisuuden ja suussa sulavan makeuden. Lisää vain pääraaka-aine sesongin mukaan.

12 Henkilölle
45 min
33 arvostelua

Ainekset12 Henkilölle

Pohja

150 g
1 dl
sokeria
1
muna
3 dl
vehnäjauhoja
1 dl
kaurahiutaleita

Täyte

2 prk
250 g
raparperia

Ohje

  1. Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää muna hyvin vatkaten. Sekoita joukkoon vehnäjauhot ja kaurahiutaleet. Painele taikina jauhoja apuna käyttäen voidellun piirakkavuoan (halkaisija 24 cm) pohjalle ja reunoille.
  2. Levitä pohjan päälle vaniljakreemi.
  3. Leikkaa raparperit paloiksi. Painele vaniljakreemin joukkoon.
  4. Paista 200 asteessa noin 35 minuuttia. Estä tarvittaessa reunan tummuminen asettamalla ylemmälle tasolle uunipelti.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.