Suklainen marjapiirakka

Suklainen marjapiirakka
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Suklainen marjapiirakka

Suklainen marjapiirakka

Tämä helppo, mutta herkullinen piirakka on helposti muunneltavissa jokaiseen makuun ja vuodenaikaan sopivaksi. Piirakan kannattaa antaa jähmettyä jääkaapissa enne tarjoilua, jotta siitä saa leikattua siistejä paloja kahvipöydässä.

Valmistusaika

Työaika
25 min
jääkaapissa
2 h
Yhteensä
2 h 25 min

Vaikeustaso

Leivonnan harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset12 annosta

12 annosta

Pohja

150 g
suklaakeksejä
50 g

Täyte

1 ½ dl
1 rasia (200 g)
1 rkl
kaakaojauhetta , esim. Van Houten
n. 1 rkl
sokeria
100 g
tummaa suklaata
1 dl
kirsikkahilloa

Pinnalle

200 g
tuoreita kirsikoita

Ohje

  1. Hienonna keksit. Sulata voi. Sekoita ainekset keskenään. Painele seos matalareunaisen piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Laita vuoka jääkaappiin täytteen valmistamisen ajaksi.
  2. Vaahdota kerma. Notkista tuorejuusto sähkövatkaimella. Sekoita kaakaojauhe ja sokeri keskenään. Sihtaa seos tuorejuuston joukkoon, sekoita tasaiseksi. Sulata suklaa. Sekoita se tuorejuuston joukkoon. Nostele lopuksi kermavaahto täytteen joukkoon.
  3. Levitä keksimurun päälle ensin kirsikkahillo ja sen jälkeen suklaatäyte. Painele pinnalle tuoreita kirsikoita. Anna jähmettyä jääkaapissa väh. 2 t.
Vinkki

Vinkki

Piirakka on helppo muunnella omaan makuun sopivaksi. Korvaa suklaakeksit esim. kaurakekseillä, hillo ja marjat omilla lempimarjoillasi ja tumma suklaa valkosuklaalla. Valio Viola® vanilja tuorejuuston tilalla kannattaa kokeilla myös sitruuna, appelsiini ja mango tuorejuustoja.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
307 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›