Täytetty lihamureke

Täytetty lihamureke
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Täytetty lihamureke

Täytetty lihamureke

Mehevän lihamurekkeen sisään kätkeytyy rapsakat vihreät pavut. Keitä vain perunat ja lämmitä valmis kermainen ruskea kastike tarjolle ja koko ateria on valmis.

Valmistusaika

Työaika
20 min
uunissa
45 min
Yhteensä
1 h 5 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

77 arvostelua

Ainekset8 annosta

8 annosta
1 dl
korppujauhoja
1 pussi
sipulikeittoaineksia
½ tl
suolaa
1 prk (250 g)
900 g
naudanjauhelihaa, rasvaa 10 %
2
kananmunaa

Täyte

200 g
vihreitä papuja , tuore tai pakaste

Lisäksi

1 prk (3 dl)

Ohje

  1. Sekoita korppujauho, sipulikeittoainekset ja suola kulhossa.
  2. Lisää Koskenlaskija, jauheliha ja munat. Vaivaa tasaiseksi massaksi.
  3. Taputtele massasta leivinpaperilla n. 2 cm paksu, soikea levy. Pinoa levylle suolalla maustetussa vedessä kiehautetut pavut.
  4. Nosta reunat papujen päälle ja muotoile märillä käsillä murekkeeksi.
  5. Paista mureke uunin ala-/keskiosassa 200 asteessa 45 - 50 min.
  6. Tarjoa kuumennetun ruskean kastikkeen ja keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
155 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›