Tiramisukääretorttu

Tiramisukääretorttu
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Tiramisukääretorttu

Tiramisukääretorttu

Tiramisun ihanat maut kääriytyvät rullalle kääretortuksi. Täytettä on runsaasti ja siinä maistuu kinuskin makeus sekä lempeä kahvi.

Valmistusaika

Työaika
15 min
tekeytyminen
1 h
jäähdytys
15 min
uunissa
10 min
Yhteensä
1 h 40 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

66 arvostelua

Ainekset12 annosta

12 annosta

Kääretorttupohja

4
kananmunaa
1 ½ dl
sokeria
1 dl
perunajauhoja
½ dl
kaakaojauhetta
1 tl
leivinjauhetta

Kostutukseen

1 dl
kylmää, vahvaa kahvia
2 tl
marsalaviiniä tai amarettoa

Täyte ja kuorrutus

2 prk ( à 2,5 dl)
1 prk
1 rkl
kaakaojauhetta

Ohje

  1. Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet. Lisää seos vaahtoon kevyesti käännellen.
  2. Levitä taikina leivinpaperille uunipellille. Paista 225 asteessa n. 6 min. Kumoa torttupohja sokerilla sirotetulle leivinpaperille. Irrota paistopaperi ja anna torttupohjan jäähtyä.
  3. Kostuta jäähtynyt torttulevy.
  4. Vaahdota kinuskikerma ja rahka. Levitä puolet vaahdosta torttulevylle. Rullaa kääretortuksi. Levitä loput täytteet pinnalle rennosti. Anna tekeytyä hetki kylmässä.
  5. Siivilöi pinnalle kaakaojauhetta ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
228 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›