Toscaomenat

Toscaomenat
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Toscaomenat

Toscaomenat maistuvat jälkiruokana vaniljakastikkeen kera koko perheelle. Toscaomeniin kannattaa käyttää kiinteitä, hapahkoja omenia.

Valmistusaika

Työaika
30 min
uunissa
20 min
Yhteensä
50 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset5 annosta

5 annosta
750 g (5 - 7)
hapahkoa omenaa
75 g
2 dl
mantelilastuja
1 ½ dl
fariinisokeria
1 ½ rkl
vehnäjauhoja
3 rkl

Tarjoiluun

Ohje

  1. Leikkaa omenat neljään osaan. Poista siemenkodat. Kuori omenat halutessasi (kotimaisia omenoita ei tarvitse kuoria).
  2. Leikkaa omenoista viipaleita tai lohkoja. Laita laakeaan uunivuokaan.
  3. Sekoita muut ainekset kattilassa. Kiehauta. Kaada seos omenoiden päälle.
  4. Kypsennä uunin keskiosassa 200 asteessa n. 20 min tai kunnes kypsiä.
  5. Tarjoa hieman jäähtyneenä vaniljakastikkeen tai vaniljajäätelön kanssa. Voit tehdä myös Kotitekoisen vaniljakastikkeen, ks. erillinen ohje.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
182 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›