Valio Oddlygood®: Outoa vain nimi

Valio Oddlygood® tuotteet sopivat vegaaneille, sekasyöjille, aikuisille ja lapsille. Eli melkeinpä kaikille. Tutustu välipaloihin, juomiin ja ruoanlaittotuotteisiin. Löydät tältä sivulta myös oivallisia reseptejä, joilla onnistut kasvipohjaisessa kokkaamisessa.

Valio Oddlygood® gurtit - tavallisen herkullisia

Mikä ihmeen gurtti? Valio Oddlygood® gurtit ovat jogurtin tapaan nautittavia välipaloja. Kaikki Valio Oddlygood® kauragurtit on valmistettu Suomessa kotimaisesta puhdaskaurasta ja ne ovat gluteenittomia. Meille on tärkeää, että välipalamme ovat paitsi ihanan makuisia myös ravitsemuksellisesti hyviä. Siksi ne on täydennetty monipuolisesti vitamiineilla sekä kivennäisaineilla. Valio Oddlygood® kaura & kookos gurttia lukuun ottamatta kaikille muille gurteille on myönnetty Sydänmerkki.

kaikki tuotteet

Valio Oddlygood® juomat - kahviin ja ihan sellaisenaan

Saisiko olla mukillinen höyryävää kahvia? Valio Oddlygood® Barista kaurajuoma kruunaa kahvihetken kauran pehmeydellä, olipa kyseessä sitten cappucino, matcha-latte tai ihan tavallinen suodatinkahvi. Ilman gluteenia, kotimaisesta kaurasta. Tutustu myös Valio Oddlygood® kaurajuomaan, joka on parhaimmillaan mutkattomasti suoraan lasista juotuna. Kokeile Valio Oddlygood® kaurajuomia myös ruoanlaitossa.

Valio Oddlygood® Barista

Saisiko olla mukillinen höyryävää kahvia? Valio Oddlygood® Barista kaurajuoma kruunaa kahvihetken kauran pehmeydellä, olipa kyseessä sitten macchiato, matcha-latte tai ihan mutkaton suodatinkahvi. Ilman gluteenia, kotimaisesta kaurasta.

lue lisää

Valio Oddlygood® reseptit leivontaan ja ruoanlaittoon

Valio Oddlygood® kaurajuoma ja erilaiset gurtit sopivat hyvin ruoanlaittoon ja leivontaan. Niistä valmistuu myös herkullisia puuroja ja smoothieta aamupalalle tai välipalaksi.

Katso suussasulavia vegaanisia reseptejämme

ODDLYGOOD X AAMUKAHVILLA

Maanläheisenä seikkailijana tunnettu Henriikka Reinman on Valio Oddlygood® yhteistyökumppani 2020 vuonna. Me pidämme Henriikan sallivasta ja hyväntuulisesta menosta, ja hän puolestaan Valio Oddlygood tuotteista. Ja nyt kun tuotteista on tullut gluteenittomia, match on erihyvä!

Henriikan matkassa pääsemme upeisiin maisemiin eränuotioilta tuntureihin ja sieltä kaupungin sykkeeseen. Hän tarttuu aiheeseen kuin aiheeseen intohimolla ja maanläheisellä otteella. Henriikan sisältöjä voit seurata Oddlygood Baristalla höystetty kahvikuppi kädessä Aamukahvilla kanavissa:

Instagram: https://www.instagram.com/aamukahvilla/

Blogi: http://aamukahvilla.fi/

Podcast: https://play.acast.com/s/aamukahvilla

Valio Oddlygood® Veggie - käytä kuten juustoa

Sopivasti sulava ja miellyttävän mehevä - Valio Oddlygood® Veggie raaste on juuston tavoin käytettävä tuote, jota voidaan käyttää ruoissa, joissa perinteisesti käytettäisiin juustoraastetta. Valio Oddlygood® Veggie viipaleet ovat parhaimmillaan leivän päällä ja toastien tai burgereiden välissä.

Lue lisää tuotteista

Mikä ihmeen gurtti?

Miksei tuotteita voi sanoa vain kaurajogurteiksi? EU:n elintarvikelainsäädäntö määrittelee, miten elintarvikkeita voidaan nimetä. Maitotuotteiden nimiä, kuten jogurtti tai maito, voidaan käyttää vain maidosta valmistetuissa tuotteissa. Kasviperäistä tuotetta ei tämän vuoksi voida nimetä kaurajogurtiksi.

Mitä on Valio Oddlygood®?
Erikoisen hyvä kaurajuoma
Vegaaniruokavalio
Janita Bergström

#VALIO #ODDLYGOOD INSTAGRAMISSA

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›